Hartkoers

Bezield werken vanuit je volle kracht!

Hartkoers is een persoonlijk coach- en transformatie programma, dat jou brengt naar jouw unieke pad waarop je vanuit je authentieke kracht jezelf als professionele coach of therapeut moeiteloos manifesteert. Je gaat jouw passende professionele focus helder in kaart brengen en deze vertalen naar een succesvolle werkelijkheid. Praktisch en daadkrachtig.

Hartkoers is bedoeld voor jou als (welzijns)coach of therapeut.

Als bewuste ondernemer werk je al geruime tijd als coach of therapeut. Of je wilt er serieus mee starten. Je bent getalenteerd en je wilt deze talenten graag inzetten om anderen te helpen. Maar je voelt dat je meer in je kracht wilt komen en dat het moeitelozer kan. En met meer plezier. Dat het de laatste tijd niet meer zo gaat als jij dat zou willen. Dat er eigenlijk veel meer in zit. Je zou zo graag volledig willen focussen op waar jij het allerbeste in bent, waar je energie van krijgt, waarmee je veel voor anderen kunt betekenen én waarmee je een goed inkomen verdient. En dat je dit krachtig, zelfbewust en vol (zelf)vertrouwen in de markt zet. Maar ja…, hoe doe je dat nou?

Hartkoers is een op maat gemaakt programma waarbij jij professioneel de koers van jouw hart gaat volgen. Waarbij je voor het beste en hoogst haalbare gaat.

Programma
• Uitgebreide intake plus 9 bijeenkomsten van 2 uur die plaatsvinden bij Bilderberg Chateau Holtmühle in Tegelen. Je kunt deze afspraken per keer plannen of kiezen voor één of twee 3 daagse met overnachting in je programma. We overleggen samen wat jouw voorkeur heeft.
• Twee maal een telefonisch overleg van maximaal een half uur.
• Deelname aan een groepsworkshop (van een dagdeel), gezamenlijke verdieping en inspiratie rondom de thema’s:
– Activeer en benut je scheppend vermogen, creëer een succesvolle werkelijkheid.
– Nieuwe tijdswerken, wat betekent dat voor mij?
– Opbouwend uitwisselen met en leren van elkaar.
• Drie maanden na afloop van je programma plannen we de laatste coachbijeenkomst (van de negen) om de puntjes op de i te zetten en te verdiepen op hetgeen er nodig is.

Locatie
Onze afspraken vinden plaats in het mooie Bilderberg Chateau de Holtmühle in Tegelen. Dit luxe chateau is gelegen aan het water in een bosrijke omgeving en is een heerlijke locatie om vanuit te werken. De plek ademt kwaliteit uit en brengt al snel rust, ontspanning en alle ruimte voor focus en reflectie.

‘Maak jezelf vrij van beperkende conditioneringen en creëer een (professionele) werkelijkheid waar je trots op bent en die recht doet aan wie jij bent.’

• Coaching
• Topkoers
• Zielskracht
• Leiderschapsontwikkeling
• Reizen