Mijn manier van werken

Fantastisch werk heb ik! Het geeft me veel energie en brengt me volop zingeving. Ik laat veel van mezelf zien en vraag dat ook van de ander. En dat kan, want door een goede sfeer van vertrouwen ontstaat die openheid vrij snel. Ik ga snel naar de kern van de zaak en voel intuïtief goed aan wat klopt en wat niet. Ik ga vriendelijk, charmant doch confronterend te werk. Want onze samenwerking moet wel ergens toe leiden. Pittige thema’s worden luchtig en behapbaar gemaakt. Vanuit verbinding werken we samen naar tastbare positieve resultaten. Uiteraard met een duurzaam effect.
Bijeenkomsten hebben diepgang en zijn serieus, tegelijkertijd wordt er regelmatig gelachen. Ik daag mensen uit er helemaal voor te gaan en regie te nemen. Vakmanschap over hun eigen levens- en werkkwaliteit te ontwikkelen. Ik ben volhardend en creatief in mijn aanpak. Ik ben iemand die er vol voor gaat, haal eruit wat erin zit. Ik hou ervan het aangename met het nuttige te combineren. Zo geniet ik ervan mijn werk vanuit de mooie locatie van de monumentale Villa Elise te doen. Deze plek ademt kwaliteit uit, heeft schoonheid en ligt in een prachtige natuurlijk omgeving aan het water.