Coachprogramma met duurzame transformatie

Het antwoord van kunstenaar Michelangelo op de vraag over hoe hij het voor elkaar kreeg die prachtige David te beeldhouwen, was het volgende: ‘The sculpture was already complete within the marble block before I started my work. I just had to cut away that which wasn’t David ’. Een inspirerend antwoord en volgens mijn visie geldt dat ook voor ons mensen. Als we weghalen of transformeren wat er in de weg zit en wie we niet zijn, …oude pijn, belemmerende overtuigingen, belastende conditioneringen, negatieve gedachten…, komt er een vrij en krachtig prachtmens tevoorschijn, met zijn of haar eigen unieke talenten.

Samen brengen we je coachvraag helder in beeld en gaan we hiermee aan de slag. Een belangrijk onderdeel van een coachprogramma is dat we samen jouw (oude) pijnplekken en belastende conditioneringen in kaart brengen, afkomstig uit familiepatronen en eerdere ervaringen, om deze via een unieke moeiteloze nieuwe tijdse formule (frequentietechnieken middels de Energetische Stoelen) volledig uit je systeem te gaan wissen en je hier duurzaam vrij van te maken tot op diep celniveau. Want ongewild laten we ons gedrag en onze keuzes beïnvloeden door deze beperkende conditioneringen.

Saboterende programmeringen opgeslagen in je onderbewuste gaan we opschonen en weer in lijn brengen met je bewuste wensen en competenties.

Je ontwikkelt veel waardevolle zelfkennis en je ontvangt op maat training voor krachtig persoonlijk leiderschap. Je wordt weer de leider van jezelf en je plukt duurzaam vruchten van je coachprogramma.

Dit alles bij elkaar brengt je vol in je authentieke kracht en in verbinding met je kwaliteiten. Het maakt de weg vrij voor vitaliteit, welzijn en geluk. Voor kwaliteit, creativiteit en moeiteloos succes met een diepere betekenis.

• Topkoers
• Hartkoers
• Zielskracht
• Leiderschapsontwikkeling
• Reizen