Topkoers

Topkoers is een individueel coach- en transformatieprogramma dat jou brengt naar jouw unieke pad van je ultieme innerlijke én uiterlijke bestemming, waardoor succes een diepere betekenis krijgt op alle lagen: persoonlijk, sociaal, maatschappelijk en financieel. Succes in de buitenwereld wordt dan het natuurlijke en logische gevolg van de kwaliteit van jouw binnenwereld.

Topkoers is bedoeld voor jou als topmanager (uit een hogere of hoogste managementlaag) of ondernemer.

De naam Topkoers omdat het doel is voor het beste en hoogst haalbare te gaan. Dit programma zet koers naar activering van al jouw topkwaliteiten. Het brengt bevrijding van beperkende conditioneringen en belastingen. Het maakt dat jij je gedrag en handelen kan laten bepalen vanuit jouw krachtige kern en werkelijke drijfveren in plaats vanuit geconditioneerde patronen uit het verleden, opgelegde kaders en bestaande externe paradigma’s.

In veel organisaties wordt vaak nog gewerkt vanuit verouderde gewoontes en krachtvelden. Topkoers opent je ogen om jouw keuzes te maken vanuit zuivere bezieling, wat veel meer past bij de huidige tijdgeest waarin duurzaamheid, innovatie en hartelijkheid van belang zijn. De nieuwe generatie professionals wil in een omgeving werken waarin ze een verschil kunnen maken waarbij ze gaan voor authentieke leiders die zijn wat ze zeggen.

Wat gaan we doen?
Een belangrijk onderdeel van Topkoers is dat we samen jouw (oude) pijnplekken en belemmerende overtuigingen in kaart brengen, afkomstig uit familiepatronen en andere ervaringen, om deze via een unieke moeiteloze nieuwetijdse formule (Energetische Stoelen, zie www.ur-codes.com) volledig uit je systeem te gaan wissen en je hier duurzaam vrij van te maken tot op diep celniveau. Want ongewild laten we ons gedrag en onze keuzes beïnvloeden door beperkende conditioneringen gevormd door eerdere ervaringen. Saboterende programmeringen opgeslagen in je onderbewuste gaan we opschonen en weer in lijn brengen met je bewuste wensen. Kortom: je bent weer uitgenodigd jouw optimale koers, helder en vrij, van binnenuit vorm te geven!

We leven in een tijd waarin de wereld en organisaties vragen om krachtige sociale creatieve leiders die zich bewust zijn van hun eigen kern en van daaruit hun unieke bijdrage leveren aan het grotere geheel.

Topkoers gaat voor tastbare positieve effecten!

Locatie
Onze afspraken vinden plaats in het mooie Bilderberg Chateau de Holtmühle in Tegelen. Dit luxe chateau is gelegen aan het water in een bosrijke omgeving en is een heerlijke locatie om vanuit te werken. De plek ademt kwaliteit uit en brengt al snel rust, ontspanning en alle ruimte voor focus en reflectie.

Programma
• Uitgebreide intake.
• Acht Individuele coachbijeenkomsten van 2 – 2,5 uur per keer die we plannen  in twee maal een 3 daagse en twee aparte bijeenkomsten. Je overnacht hierbij in Bilderberg Chateau Holtmühle.
• Drie maanden na je programma plannen we een evaluerende bijeenkomst bij een uitgebreide gezamenlijke lunch.
• Toegang tot aanvullend telefonisch overleg op afspraak.
• Je bent welkom voor een bijeenkomst samen met nog een andere coach/visionair waarbij we intuïtief op afstand de vitaliteit, gezondheid en onderliggende dynamieken van jouw bedrijf in zijn totaliteit doorlichten en zien wat er nodig is ter optimalisering.

• Coaching
• Hartkoers
• Zielskracht
• Leiderschapsontwikkeling
• Reizen