Energetische Stoelkunde

Workshop: Leer de Energetische Stoelen volop benutten

Heb je een of meer Energetische Stoelen van Monique Timmers (www.ur-codes.com) en werk je als coach of therapeut? Wil je graag een verdiepingsslag maken, meer werkvormen leren kennen en nog meer resultaat halen uit de Stoelen? Dan is de workshop Energetische Stoelkunde wat voor jou. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen coach of therapeut bent, maar graag voor jezelf de energetische Stoelen beter wil leren kennen en benutten. Gedurende 1,5 dag gaan we samen aan de slag.

We focussen ons met name op het volgende:

Leer de Energetische Stoelen en bijpassende werkvormen nog beter kennen en toepassen, aansluitend bij jouw werkpraktijk. Wanneer zet je nou welke Energetische Stoel in aansluitend bij de vraag en op welke manieren kun je je cliënt hierbij zo goed mogelijk begeleiden?

Jij als professional: hoe sta je tegenover het werken en inzetten van de Energetische Stoelen? Wat kom jij als professional hierin tegen en wat heb je nodig om je volledig capabel te voelen om de Stoelen in te zetten voor je cliënten en hun welzijn?

In deze workshop ontvang je extra stimulans en impuls om de Stoelen in te zetten op een manier die bij jou past en je daarbij zelf vertrouwd te voelen. Je doet inspiratie op om jouw rol als coach / therapeut te optimaliseren.

Er zal aandacht zijn om de juiste woorden en communicatie in te kunnen zetten rondom het presenteren en uitleggen van de Energetische Stoelen. Hoe leg je dat nou uit passend aan diverse doelgroepen, toehoorders en cliënten?

Praktijkervaringen en ideeën worden aangereikt en uitgewisseld, zodat je een vollediger beeld krijgt bij de werking van de Energetische Stoelen en hun mogelijkheden. We gaan ook praktisch aan de slag met elkaar.

Je krijgt een uitgebreider netwerk van coaches en therapeuten die ook met de Energetische Stoelen werken, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.

Voor meer informatie en nieuwe data, ben je welkom contact met me op te nemen.