Ur-Academie: School voor astronomische geneeskunst, wetenschap, alchemie en diepgaande spirituele ontwikkeling

Ben jij iemand:
• die geïnteresseerd is in oude esoterische kennis die tijdloos én actueel is?
• die meer en dieper wil weten en ervaren?
• die kiest voor het ontwikkelen van spiritueel meesterschap?
• die gebruik wil maken van je (nog) onbekende kwaliteiten en vermogens?

De informatie, kennis en inwijdingen die je in de Ur-Academie van Monique Timmers worden aangereikt, laten je een grote sprong maken in jouw spirituele groeiproces.
De Ur-Academie geeft je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de
nieuwe fase van groei in bewustzijn. Grote aantallen mensen worden zich bewust
van hun werkelijke aard en kiezen niet meer voor het gesloten driedimensionale bewustzijn maar voor open verbindingen en multidimensioneel bewustzijn.
De schatkamers van onze geest willen weer gekend worden.
Door te leven vanuit ons hart, in verbinding met de mystieke Hartkamer
komen we in een hoger trillingsveld. Hier zullen we ons weer herinneren wie we werkelijk zijn en welke mogelijkheden we tot onze beschikking hebben,
zoals onze grootse vermogens te scheppen en te helen. Deze ga je leren te gebruiken.

Door alle kennis en inzichten die je worden aangereikt alsook door de transformaties en inwijdingen op de energetische Stoelen, verruimt je bewustzijn en verhoog je in frequentie. Alles bestaat uit energie (zo ook jouw lichaam, je gedachten, je gevoelens, je lichtlichamen) die een bepaalde trillingsfrequentie heeft en volgens bepaalde geometrische patronen geordend is. Deze frequentie en ordening bepalen of je gezond of ziek bent en of je krachtig en liefdevol in het leven staat of anders.

De Ur-Academie Mysterieschool nodigt je uit om al deze nieuwe informatie te onderzoeken en te ervaren. Want de kennis over onze werkelijke aard en afkomst behoort elk mens toe. Een nieuw tijdperk wordt geboren, laten we er samen voor zorgen dat het een tijdperk van Licht is. De ‘oude’ kennis die nu vrijkomt laat je beseffen dat alles mogelijk is op een moeiteloze manier.

De Ur-Academie Mysterieschool bestaat uit 5 graden van elk 2 dagen (graad 1 bestaat uit 3 dagen). Samen stemmen we de data in onderling overleg af. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie, stuur me dan een bericht!
marjon.legveld@in-spirit.nl

Mijn persoonlijke ervaring:

De ervaring, die ik opdeed in de spirituele School van Monique Timmers (de voorganger van de Ur-Academie Mysterieschool), is veelomvattend en erg dierbaar. Alle kennis, inzichten, ervaringen en inwijdingen hebben me in de loop van de jaren enorm verrijkt.  Oprecht dankbaar ben ik voor al dat.
Veel ervan heb ik geïntegreerd in mijn dagelijks leven.
Mijn gevoel van zingeving is enorm toegenomen in deze ontwikkeling alsook de diepgang en het bereik in mijn werk. Het besef dat álles met elkaar verbonden is, dat álles ertoe doet, elke gedachte, intentie, handeling; het groeiende besef van wie we ten diepste zijn en de gigantische potentie die we hebben als mens; het ontwikkelende bewustzijn van onze vele dimensies van zijn; het wezenlijke van heilige geometrie, besef van getallen; en vooral de mogelijkheden die we als (scheppend) mens hebben, zoals zelfheling. We zijn uitgerust met álles, wat een besef! Daarnaast ervaar ik de komst van de Energetische Stoelen (astronomische geneeskunst) en de Eco-Codes als een kosmisch cadeau! In gesprek met elkaar deel
ik graag meer hierover.

De ervaring van deelnemers:

Amber:

‘De spirituele school is een thuiskomen voor me! Wat ik er zo fantastisch aan vind is dat het me een héél ruim kader geeft over hoe onze realiteit in elkaar steekt. Daarnaast brengt het me ook een praktische kant voor mijn spirituele ontwikkeling zoals de inwijdingen en ervaringen op de energetische Stoelen; heel waardevol!  Het is een grote en zuivere inspiratiebron voor me om steeds verder te verdiepen. En dat samen met fijne mensen, die in een verfrissende stroom met de nieuwe tijd meegaan.’

Nikki:
Ik vind het een hele interessante opleiding, het is heerlijk om al deze kennis te ontvangen!

Erg fijn om met een groep mensen samen te verdiepen in deze materie, die stiekem toch een rode draad in mijn leven is gaan vormen. Het transformeert mijn kijk op het leven, ik leer mijn gedachten te transformeren, ik bekijk zaken vanuit een veel groter perspectief nu, dat heeft zich enorm verruimd. Daarnaast zijn er inwijdingen en Stoelzittingen en zijn we bezig met zelfheling. Ik heb het gevoel dat ik met de Ur-Academie ‘Ja’ zeg tegen iets heel belangrijks in mijn leven.

Jacqueline:
‘Ik ervaar de Mysterieschool als heel voedend voor mijn lichaam & ziel. Ik geniet ervan om samen met gelijkgestemden te verdiepen in de kennis die Monique Timmers ons aanbiedt. Ik ben zo blij dat de energetische Stoelen mij hierbij ondersteunen, om vrijer en bewuster te kunnen leven en zo tot in mijn kern te beseffen dat we zoveel méér zijn en tot onze beschikking hebben!’