HARTKOERS: JIJ ALS THERAPEUT/COACH

Bezield werken

Hartkoers is een persoonlijk (loopbaan)coach- en transformatie programma, dat jou brengt naar jouw unieke pad waarop je vanuit je authentieke kracht jezelf als professionele coach of therapeut moeiteloos manifesteert. Je gaat jouw passende professionele focus helder in kaart brengen en deze vertalen naar een succesvolle werkelijkheid. Praktisch en daadkrachtig. Hartkoers is bedoeld voor jou als (welzijns)coach of therapeut.

Als bewuste ondernemer werk je al geruime tijd als coach of therapeut. Of je wilt er serieus mee starten. Je bent getalenteerd en je wilt deze talenten graag inzetten om anderen te helpen, mogelijk wil de je energetische Stoelen inzetten. Maar je voelt dat je meer in je kracht wilt komen en dat het moeitelozer kan. En met meer plezier. Dat het de laatste tijd niet meer zo gaat als jij dat zou willen. Dat er eigenlijk veel meer in zit. Je zou zo graag volledig willen focussen op waar jij het allerbeste in bent, waar je energie van krijgt, waarmee je veel voor anderen kunt betekenen én waarmee je een goed inkomen verdient. En dat je dit krachtig, zelfbewust en vol (zelf)vertrouwen in de markt zet. Maar ja…, hoe doe je dat nou? Hartkoers is een op maat gemaakt programma waarbij jij professioneel de koers van jouw hart gaat volgen. Waarbij je voor het beste en hoogst haalbare gaat.

Wat gaan we doen?
• Een belangrijk onderdeel van Hartkoers is dat we samen jouw (oude) pijnplekken en belemmerende overtuigingen in kaart brengen, afkomstig uit familiepatronen en andere ervaringen, om deze via een unieke moeiteloze nieuwe tijdse formule (energetische Stoelen, zie www.ur-codes.nl ) volledig uit je systeem te gaan wissen
en je hier duurzaam vrij van te maken tot op diep celniveau. Ik begeleid je op de energetische Stoelen, afgestemd op jouw thema’s. Want ongewild laten we ons gedrag en onze keuzes beïnvloeden door beperkende conditioneringen gevormd door eerdere ervaringen. Saboterende programmeringen opgeslagen in je onderbewuste gaan we opschonen en weer in lijn brengen met je bewuste wensen.

• Samen gaan we jouw unieke inhoud en vorm van dienstverlenen en ondernemen helder maken, verwoorden en vormgeven. Je krijgt hulp bij het in kaart brengen wat helemaal bij jou past en wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Eerst ga je duidelijk je optimale plan in jouw binnenwereld vormgeven, helemaal passend bij wie jij bent en bij jouw diepste innerlijke kompas. Als het dan helemaal klopt voor jou ga je je plan en nieuwe positionering stapsgewijze vormgeven in de buitenwereld. Je gelooft in jezelf en vraagt een passende goede prijs voor je werk. Dat voelt goed!

Kortom: je bent weer uitgenodigd jouw optimale hartkoers, helder en vrij, van binnenuit vorm te geven!