Transformatiebewustzijn

In deze workshop focussen we gezamenlijk op de ontwikkeling en beoefening van
TransformatieBewustzijn: het je innerlijk vrij maken van schaduw- en pijnplekken waardoor jouw onderliggende potentie, kwaliteiten en levenskracht tevoorschijn komen. Hoe welkom is dat!

Hoe ga jij om met je schaduw- of pijnplekken? Hoe ga je om met emotionele pijn, mentale belasting, met je frustraties, angst, zorgen, onzekerheden of verdriet? Hoe verhoud je je tot hetgeen waar je alsmaar terugkerend last van hebt, bepaalde omstandigheden, mensen of triggers?

Leven mét TransformatieBewustzijn helpt je een vruchtbare houding te ontwikkelen t.o.v. deze schaduw- of pijnplekken waardoor je innerlijk vrij wordt en je weer toegang hebt tot je oorspronkelijke talenten en kracht.

We leven in een boeiende en intense tijd waarin datgene wat op een dieper niveau niet klopt of deugd, meer en meer naar de oppervlakte komt, het laat zich zien en ervaren. Zowel collectief als individueel. Het goede hieraan is dat iets wat bewust wordt, getransformeerd kan worden. De kwaliteiten en talenten die zich erachter bevinden, komen weer tevoorschijn. Zo is er van jou een ‘oorspronkelijk zuiver ontwerp’ dat vrij wil leven en zich krachtig wil voelen. Zonder al de ballast en schaduwplekken.
Het is ook een tijd waarin we uitgenodigd worden om op te houden met wat niet klopt en met ons klein te maken. Ons bewustzijn wil zich verruimen, het wil naar een hogere trillingsfrequentie. Waarden die gelukkig en gezond maken willen weer geleefd worden; waarden als samen, duurzaam, transparantie, hartelijkheid, gezondheid en vrijheid. We gaan in deze workshop samen aan de slag met ‘transformatiekunde’. De workshop is erop gericht dat je het zelf in jouw leven toepast en integreert. Zodat de kwaliteit van jouw leven toeneemt.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Je bent van harte welkom als jij ervoor openstaat om vanuit zelfreflectie, eigen regie en verwondering TransformatieBewustzijn te ontwikkelen en steeds meer te worden wie je in essentie bent.

Wat komt er in de workshop aan bod?

De workshop bestaat uit 2 losse dagen (met enkele weken ertussen) én een individuele bijeenkomst. In de dagen is er alle ruimte in te gaan op waar met name de behoefte van de deelnemers ligt.

• Je krijgt zowel kennis, inzicht en achtergrondinformatie aangereikt als dat we praktisch aan de slag gaan. We verkennen de werking van TransformatieBewustzijn en verdiepen gezamenlijk wat hierin wel en niet vruchtbaar werkt. Geen kant en klare oplossingen, maar wezenlijk besef van de uitwerking van de keuzes, gerichtheid en focus van ons bewustzijn.

• Vanuit een reflectieve levenshouding leer je vruchtbaar met je schaduw- en pijnplekken om te gaan. Je gaat een partnerschap aan met jouw potentiële kwaliteiten en mogelijkheden. Waarom zou je deze potentie onbenut laten en blijven rondcirkelen in een veld van tekort, beperking en geploeter?

• Besef over de kracht en uitwerking van gedachten, gevoelens en overtuigingen: we creëren werkelijkheid.
• Kennis over en verdieping in Verticaal en Horizontaal Bewustzijn.
• In de individuele coachbijeenkomst is er alle ruimte voor jouw transformatie- of
ontwikkelvraag.