Programma: TransformatieBewustzijn ontwikkelen

Een programma waarin je jezelf innerlijk vrij maakt

Je bent erin geïnteresseerd je persoonlijk te ontwikkelen en je weet dat jouw bewustzijn een cruciale rol speelt in de kwaliteit van je leven.
In dit programma leer je TransformatieBewustzijn ontwikkelen: een manier die jou innerlijk vrij maakt van schaduw- en pijnplekken. De kwaliteiten en levenskracht die erachter liggen komen nu tevoorschijn. Je boort een grotere potentie aan van jezelf. En die is welkom!

Je bent niet langer bezig met enkel de pijn, onzekerheid of de lastige persoonlijke ervaring, maar mét TransformatieBewustzijn benut je deze als een ingang tot een positieve transformatie.
In dit programma krijg je kennis en tools aangereikt voor het ontwikkelen van jouw TransformatieBewustzijn, zodat je er daarna zelfstandig mee aan de slag gaat. Je doorloopt tijdens het programma zelf ook een transformatieproces, waardoor je het diepgaande effect zelf ervaart en begrijpt.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Als jij ervoor openstaat om vanuit zelfreflectie en eigen regie TransformatieBewustzijn te ontwikkelen, dan is dit het programma voor jou. Door het toepassen ervan versnel je in persoonlijke groei.
Kunstenaar Michelangelo zei over de ‘David’: ‘I just had to cut away which wasn’t David.’ Je wordt steeds meer wie je in essentie al bent, vrij van persoonlijke ballast.

Over het programma:

– Je krijgt kennis, inzicht en achtergrondinformatie aangereikt.
– Je leert TransformatieBewustzijn praktisch toepassen: jouw leven en werk van alledag staan centraal.
– Vanuit een reflectieve levenshouding leer je vruchtbaar met je schaduw- en pijnplekken om te gaan. Je benut ze als een ingang tot transformatie naar potentiële kwaliteiten en nieuwe mogelijkheden.
– Er is persoonlijke aandacht én je leert van elkaar.
– Diepgaand besef over de kracht en uitwerking van gedachten, gevoelens en overtuigingen: we creëren werkelijkheid.
– Kennis over en verdieping in Verticaal en Horizontaal georiënteerd Bewustzijn.
– Meer keuze in wie je bent en hoe je reageert op situaties, uitdagingen, kansen en omstandigheden.
– Innerlijke transformatie brengt duurzame positieve verandering

Het programma bestaat uit:

– Een intakegesprek. We sparren samen om te kijken hoe dit programma het beste bij je past.
Twee hele programmadagen, met enkele weken ertussen. In de tussenliggende tijd beoefen je TransformatieBewustzijn. Jouw waardevolle ervaringen neem je mee naar de tweede bijeenkomst.
– Een individuele bijeenkomst van 2 uur. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelvraag en er is de mogelijkheid tot diepgaande transformatie op één van de energetische Stoelen.
Een telefonisch consult na een aantal weken, waarin we samen het toepassen van TransformatieBewustzijn in jouw praktijk van alledag evalueren.`

Maximum aantal deelnemers: 4 à 5 Mocht het je voorkeur hebben dit programma individueel te willen volgen, neem dan aub contact met me op.

Trainer/coach Marjon Legveld

Vanaf 2004 werk ik als zelfstandig coach, therapeut en trainer in (persoonlijk) leiderschap en transformatie, veelal met professionals uit organisaties. In de loop van deze jaren heeft zich een actieve houding van TransformatieBewustzijn in mij ontwikkeld, zowel persoonlijk als in mijn werk. Deze koester ik. Sinds 2012 heeft het werken mét de energetische Stoelen mijn werk met cliënten verrijkt en verdiept. Mét duurzame en verrassende resultaten. Je kunt er meer over lezen op deze site.

Locatie

Monumentale villa Elise in het kloosterdorp Steyl (Limburg). Steyl is prachtig gelegen aan de Maas met mooie toegankelijke wandelpaden en uitzichten. Ook de Botanische tuin met Maasterras ligt op steenworp afstand.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden of heb je behoefte aan meer informatie? Stuur een e-mail naar
marjon.legveld@in-spirit.nl of bel me op 0620375559. Je bent van harte welkom!

Groet,
Marjon Legveld
0620375559