Mijn professionele historie

Na mijn studies op het VWO en HBO, ben ik mijn loopbaan begonnen in de zakelijke dienstverlening. Tot mijn dertigste heb ik succesvol als accountmanager in een zeer concurrerende omgeving bij Nashuatec/Ricoh gewerkt. Het was een dynamische en plezierige periode die veel gericht was op de buitenkant en op resultaat. Uiteraard was ik bij alle reis-incentives, die absoluut niet mis waren (Mauritius, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Amerika, ect.). Hier is een grondslag voor mijn manier van werken gelegd: in verbinding met de ander resultaatgericht te werk te gaan.
Rond mijn dertigste (na een pittig auto-ongeluk) melde zich de behoefte aan meer diepgang en zingeving. Ik zei mijn baan op en ben diverse opleidingen gaan volgen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. De binnenkant was aan de beurt. NLP, psychologie, yoga, meditatie, systemisch werk, voice dialogue, energetisch werk, de werking van fundamentele natuurwetten, ik vond het allemaal reuze interessant. Elk onderdeel heeft zijn bijdrage geleverd tot wie ik nu ben. Vanuit deze nieuwe basis ben ik in 2004 als zelfstandig ondernemer in coaching gestart: inSpirit, coaching en persoonlijk leiderschap. De eerste tien jaar heb ik daarnaast gewerkt als gecertificeerd coach/consultant voor Lee Hecht Harrison, een internationale organisatie voor loopbaanontwikkeling en leadership development. Met veel van mijn opdrachtgevers heb ik in de loop van de tijd een duurzame en fijne samenwerking opgebouwd.

Inmiddels begeleid ik professionals, afkomstig van onder meer diverse grote (internationale) organisaties, ruim 15 jaar in hun persoonlijke ontwikkeling en transformatie en heb hierbij veel zichtbare duurzame krachtige resultaten gezien. In mijn werk laat ik mij inspireren door de nieuwe tijdsgeest met al zijn nieuwe mogelijkheden en wat deze van ons vraagt.