Referenties opdrachtgevers

Loek Vaessen Lee Hecht Harrison /Redirect – Managing director

‘There is not a simple way to describe the value which Marjon creates as a coach or as a person. She is a one of a kind person who really makes a difference to people’s lifes, intense their awareness and making them consious about their mission or goal in life. She is always succesfull in supporting people developing their personal leadership with in depth expertise, inspiration and a great sense of humour. I reccomend Marjon to every person and/or organisation with a need for personel and/or leadership development or inspiration. I guarantee it will be a enjoyable and grateful learning experience.’

Heidi Wismans Océ – Manager learning & development

‘Ik heb meerdere keren met Marjon samengewerkt. Al deze keren was ik onder de indruk van Marjon’s professionaliteit, haar persoonlijke benadering en de resultaten die ze weet te behalen. De professionals die door haar gecoacht werden zijn allen zeer positief over Marjon als coach. Ook zelf spar ik zelf graag met Marjon. Marjon heeft de gave om mensen te helpen bij het (terug)vinden van hun eigen persoonlijke kracht. Ze zet mensen aan om hun eigen keuzes te maken. Eigen verantwoordelijk, met precies de juiste ondersteuning. Daarnaast heb ik Marjon leren kennen als een bijzonder warm en integer persoon. Ik kan iedereen coaching door Marjon aanraden. Een cadeau!

Rita Versleijen Gemeente Venlo – HR

‘Mijn ervaring is dat Marjon op een heel natuurlijke en rustige manier snel vertrouwen weet te winnen. Intuïtief weet zij de juiste snaar te raken bij haar klant om aansluiting te krijgen en een veilige omgeving te creëren. Zij bezit een scala van skills, die ze afhankelijk van de persoon en de situatie inzet om een hoogst mogelijk resultaat te behalen. Bij haar houdt dat in: er uit halen wat er in zit. Zij weet dat ook snel in te schatten. Ook al bezit ze vele skills, ze blijft vernieuwen en zich verder professionaliseren. Met haar humor en eigen ervaring weet ze haar klant te prikkelen en in beweging te brengen. Ze verwacht hierbij de hoogst mogelijke inzet en maakt daar concrete afspraken over.
Bij alle klanten, die bij haar een programma volgden, waren de resultaten tastbaar en zichtbaar. Met Marjon samenwerken en sparren is inspirerend en geeft je positieve energie.’

Mireille Merx Océ/Canon Venlo – Global HR Director R&D

Het Personal Inspire Program, begeleidt door Marjon Legveld en Hans Stemkens, heeft leiders binnen onze organisatie in contact gebracht met hun authentieke zelf, hun persoonlijke identiteit en persoonlijke waarden om vanuit een diepere missie en inspiratie de transitie te maken naar handelen in de organisatie en zichtbaar te zijn in “wie ze zijn”. Met elkaar sparren ze over de vertaalslag en mogelijkheden om hun authenticiteit zo goed mogelijk te vertalen naar hun werk, hetgeen energie, verbondenheid en enthousiasme oplevert. In de werkpraktijk genereert dit nieuwe creativiteit en meer eigen verantwoordelijkheid. Als organisatie levert dit ons leiders op die in contact staan met zich zelf en open staan voor de ander waardoor ze de stap kunnen maken tussen drijfveren en vaardigheden in de praktijk en daarmee onze organisatie vooruithelpen.

Ron van Venrooy Océ/Canon Venlo – Manager Learning & Development

Zoek en gij zal vinden. Ik ontmoete Marjon. En vond wat ik zocht. Een vrouw met passie en met interesse. Een ‘warme’ realistische vakvrouw. Voor Océ een mooie en waardevolle bijdrage geleverd in een leiderschapstraject voor managers. Personal Inspire Program, een combinatie van meerdere groepsbijeenkomsten met individuele coaching, waarbij authenticiteit, verbinding en leren van elkaar centraal staan. Is zowel op beleving als toepasbaarheid erg goed geëvalueerd.

Annelies Walta Trespa International – HR manager

“Ik heb Marjon leren kennen maar ook zien werken als een authentieke, hartelijke, invoelende professional. Door haar warme en doortastende persoonlijkheid en haar interesse in de innerlijke drijfveren van een persoon is ze in staat om snel aan te sluiten bij iemand en door te dringen tot de kern. Vandaar uit kan ze heel kundig iemand tot inzicht brengen en in beweging brengen. Het is zichtbaar dat onze leiders en professionals de regie weer in eigen handen nemen.”

Toine Mulders Scheldebouw BV – HR Manager

In de jarenlange samenwerking met Marjon toont zij een frisse, gedreven en zeer gestructureerde aanpak. Zij is daarmee voor mij betrouwbaar en de betrokkenen zijn, weet-ik, in goede handen. Samenwerken met Marjon leidt tot goede, tastbare en zichtbare resultaten. Haar inspiratie ( de naam is niet zo maar een naam ), rust en professionaliteit bewerkstelligen daadwerkelijk een hervinden van een balans en daarmee weer de energie actief en kwalitatief in het werk te staan vanuit een krachtige eigenheid.

Dave Beijer Fibrant – Director People & Culture

Ik werk regelmatig met Marjon samen in het kader van uiteenlopende casussen en coachvragen. Wat me steeds in positieve zin opvalt is de manier waarop Marjon in zeer korte tijd een klik maakt. Snel ontstaat er vertrouwen en zin in een samenwerking met haar.
Dat begint al tijdens de eerste ontmoeting in de mooie en rustige omgeving van Chateau Holtmühle. Dat heeft ongetwijfeld ook gevolg voor de vele positieve resultaten van de coachprogramma’s. Marjon is een professionele coach voor uiteenlopende persoonlijke coachvragen. Ik ervaar haar als deskundig, inspirerend en hartelijk en ik zou zo zelf met een coachprogramma aan de slag willen als ik met Marjon praat.

Referenties coachklanten

M.B.

Ik heb Marjon ervaren als een gedreven en krachtige vrouw. Op basis van haar heldere kijk op zaken houdt ze je continue een spiegel voor en laat ze je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen reis. Echter altijd met het gevoel dat je gesteund wordt.
Marjon is confronterend en stevig wanneer het moet en zacht wanneer het kan. Voor mij een goede combinatie die gewerkt heeft. Daarmee heeft ze mij enorm geholpen in het erkennen en herkennen van pijnpunten die ik met haar hulp heb kunnen verzachten of die helemaal verdwenen zijn. Hierdoor voel ik me rustiger en emotioneel stabiel hetgeen mijn gedrag op een positieve manier beïnvloedt. Ik herken sneller wanneer er een pijnpunt geraakt wordt bij me en kan er veel beter mee omgaan.
Alles bij elkaar voel ik me gelukkiger en rijker!

M. G.

‘De toegevoegde waarde van het coachprogramma is voor mij enorm. Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik sterker sta, weer in balans ben en mezelf diepgaander heb leren kennen. Het was soms lastig en moeilijk omdat ik diep ben gegaan maar juist dat heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik voel me sterker dan ooit tevoren en heb voel heel veel rust in mij. Ik merk dat ik veerkrachtiger ben, juist in onverwachte en moeilijke situaties. Ik heb Marjon ervaren als zeer professioneel, kundig en heel authentiek. Wat ik met name goed aan haar vind is dat ze per keer bekijkt wat nodig is en dit ook aanpakt. Door deze manier van werken komen we telkens erg snel to the point en kunnen we steeds snel aanpakken wat er nodig is. Ze heeft een fantastisch vermogen om op de persoon af te stemmen. Ik denk dat dat niet te leren valt, dat is iets wat je hebt of niet hebt! Heel bijzonder! Marjon heeft een enorme bron van wijsheid en kennis en ervaring waaruit ze kan putten. Buiten dat voelde ik meteen een goede klik!’

P. H.

Ik heb mijn coachprogramma als bijzonder inspirerend ervaren. Ik zit veel beter in mijn vel en heb het gevoel weer midden in het leven te staan. Over Marjon als coach: ze inspireert en confronteert. Ik waardeer vooral haar luisterend oor, objectieve raad en haar bijzondere gave telkens het beste uit mezelf te halen. Ze is direct en creatief. Bovendien heeft ze een gezonde dosis humor. De samenwerking met Marjon was bijzonder vruchtbaar.

G. H.

Marjon Legveld is een coach die heel helder kan maken hoe je als persoon in elkaar zit, om van daaruit te komen tot invulling van je behoefte en ambitie (in mijn geval een passende nieuwe functie). Doordat ze in staat is om een heldere beeldvorming van mijn persoon neer te zetten, heeft ze me ook waardevolle handvaten meegegeven ten aanzien van mijn toekomstige functioneren. Heel waardevol en feitelijk meer dan de vraagstelling waarmee ik het coachprogramma ben begonnen. Verder ervaar ik haar als heel open en betrouwbaar, waardoor het voor mij gemakkelijk is om over mijn diepere gevoelens te praten.

J. O.

Op een geheel eigen, charmante maar ook soms confronterende wijze stimuleerde Marjon me, onder meer via zelfreflectie, mijn doen en laten in beeld te brengen. Ik kwam daadwerkelijk uit mijn comfort zone en heb er veel baat bij gehad. Het is Marjons verdienste dat de gesprekken helder, inspirerend en plezierig waren. Ik geef weer richting aan mijn werk vanuit mijn diepere drijfveren, ik krijg er weer energie van!

G. v. S.

Marjon heeft me geholpen verschillende onderdelen van mijn persoonlijkheid in balans te brengen. Ze heeft me laten inzien op welke wijze ik meer ‘gevoel’ kan gebruiken in mijn werk, met behoud van mijn hoge resultaatambitie. Dit heeft mijn werk (met name ook als leidinggevende) vergemakkelijkt en effectiever gemaakt. Marjon heeft een hoge mate van empathie en ambitie. Al gauw bleek er tussen Marjon en mij een klik te bestaan. Naar mijn idee heeft dat gemaakt dat onze communicatie er buitengewoon direct door kon worden. Dit maakte haar coaching zeer effectief. Voor mij was het zonder meer een 9. De directe communicatie was daarbij een wezenlijke factor.